• Gratis thuisbezorgdGratis thuisbezorgd of haal op bij PostNL punt
  • Voor 23:00u besteld morgen in huisOp werkdag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis shakebekerNu gratis shakebeker bij Protein Drink

Fysker is een uniek product, gemaakt van verse zalm uit de Noorse fjorden. Deze zalm bevat essentiële bouwstoffen die ons lichaam niet zelf aan kan maken, en we dus in moeten nemen via onze voeding. Fysker is een combinatie van vier krachtige producten, als perfecte aanvulling op een gezond voedingspatroon! Natuurlijke kracht, direct uit de zee.

100% natuurlijk

Gemaakt van verse zalm uit Noorwegen, ontwikkeld direct bij de bron. Onbehandeld, onverhit en zonder toegevoegde suikers. Natuurlijke ingrediënten, om je lichaam van binnenuit te ondersteunen!

Duurzaam en veilig

Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd, volgens milieuvriendelijke criteria en hygiëneregels. Daarnaast zijn de producten van Fysker compleet hypoallergeen, zodat er geen kans bestaat op allergische reacties. 

Heerlijke smaak, zonder suiker

Ondanks de zuivere afkomst van de ingrediënten, proeven de producten van Fysker absoluut niet naar vis! De proteïne drink is verkrijgbaar in natuurlijke Noorse bosbessensmaak.

100%

Puur, zonder toevoegingen

Vitaal zijn doe je met Fysker. Pure supplementen, die natuurlijke kracht uit de zee bieden.

100%

Duurzaam

Voor de producten van Fysker wordt alléén duurzaam gevangen vis gebruikt, ter bescherming van de onderwater natuur.

100%

Traceerbaar naar de bron

Afkomstig van zalm van hoge kwaliteit uit de Noorse fjorden. Waarbij met een gepatenteerd enzymproces op een milde manier de grondstoffen worden gewonnen.

100%

Natuurlijk, geen GMO

Fysker bevat alleen natuurlijke producten, zonder genetische modificatie. Onbehandeld, onverhit en zonder toevoegingen. Pure kracht van natuurlijke zalm.

100%

Halal en kosher

De zalm voor productie van Fysker is volledig Halal en Kosher.

100%

Vrij van:

Antibiotica, Pesticiden, PAK’s, BSE & TSE.