Fysker is een bijzonder, natuurlijk en veelzijdig sportmerk. Het is een unieke combinatie van vier krachtige supplementen, van verse zalm uit de Noorse fjorden. Om de groei van ons product te delen met betekenisvolle partners, zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen!

Met Fysker samenwerken als influencer
Fysker is áltijd op zoek naar inspiratievolle influencers! Ben jij veel in de sportschool te vinden en is content maken helemaal jouw ding? Denk jij dat ons merk aansluit bij jouw talenten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Met Fysker samenwerken als sportschool of Personal trainer
Ben jij eigenaar van een sportschool, fitnessclub of personal trainer? Ben jij op zoek naar een merk dat past bij jouw bedrijf en/of werkzaamheden? Misschien is Fysker dan wel dé zakelijke partner voor jou! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij overleggen graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Met Fysker samenwerken als affiliate partner
Heb jij een website die maandelijks veel bezoekers trekt? Ga een samenwerking aan met Fysker en verdien extra inkomen! Dat kan door bijvoorbeeld een banner, link of content te plaatsen. Neem contact met ons op, om te overleggen over de mogelijkheden.

Neem contact op