De Fyskerproducten altijd al eens willen proberen? Dat kan! Bestel het Fysker proefpakket voor slechts 8,00 euro en ervaar zelf de pure kracht van de zee. Het pakket bestaat uit:

·         30 gram proteïne, genoeg voor 1 proteïne drink;

·         10 capsules zalmolie, genoeg voor 5 dagen testen;

·         10 calciumtabletten, genoeg voor 5 dagen testen.

Fysker Protein

Hoge kwaliteit proteïne, met de snelle opname in het lichaam, gemaakt van verse zalm uit de Noorse fjorden.

Fysker proteïne drink is de ultíeme manier om meer eiwitten binnen te krijgen. 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. FYSKER proteïne draagt bij aan de groei van spiermassa en ondersteunt herstel van de spieren na fysieke inspanning. Een proteïne drink met maar liefst 24,4 g eiwit per shake, in heerlijke bosbessensmaak!

Gezondheidsvoordelen: Effectief voor groei en instandhouding van spiermassa en draagt bij aan sterke botten.

Fysker Omega

Natuurlijke visolie tabs, met omega 3-6-9-vetzuren van verse zalm uit de Noorse fjorden.

Omega-vetzuren (DHA en EPA) zijn voor essentieel voor ons lichaam, wat betekent dat we ze niet zelf aan kunnen maken, maar in moeten nemen. Een adequate inname draagt bij aan gezonde bloeddruk en triglyceridengehalte in het bloed. Het is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en hersenen!

Gezondheidsvoordelen: Voor een gezond triglyceridengehalte in het bloed, instandhouding van normale bloeddruk, goed voor gezichtsvermogen en hersenen.

Fysker Calcium

Natuurlijke calcium tabs, gemaakt van verse zalm uit de Noorse fjorden.

Fysker calcium tabs zijn een goede toevoeging op een gezond eetpatroon. Goed voor het behoud van sterke en soepele botten en spieren. Bij voldoende calciuminname bevordert calcium de energiestofwisseling en ondersteunt het het behoud van een gezonde spijsvertering.

Gezondheidsvoordelen: Draagt bij aan sterke en soepele botten en spieren. Bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering.