Omega vetzuren zijn essentieel voor een gezond lichaam. Vetzuren (DHA en EPA) dragen bij aan het behoud van een normaal triglyceridengehalte in het bloed. Daarnaast is DHA goed voor het gezichtsvermogen en een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Omega 3 en 6 zijn essentieel, maar kan het lichaam niet zelf aanmaken. Je moet deze vetzuren dus zelf innemen.  

Fysker omega is 100% natuurlijk en rechtstreeks traceerbaar naar de bron. Afkomstig uit verse zalm uit de Noorse fjorden, die van nature vol hoge kwaliteit visolie zit. En daarmee vol omega 3-6-9 vetzuren! Geëxtraheerd vanuit ruw materiaal via een mild proces. Dus onbehandeld, onverhit en zonder toevoegingen. Dat is natuurlijke kracht, direct uit de zee!

Fysker omega tijd

Verse visolie

Verse zalm zit vol essentiële omega vetzuren, die ons lichaam niet zelf aan kan maken, maar wél hard nodig heeft.

Fysker omega proces

Mild geproduceerd

De visolie is uit zalm geëxtraheerd via een uitermate mild proces, zónder persen en zónder koken.

Fysker omega tabel

Gezondheidsvoordelen

DHA en EPA dragen bij aan een normaal triglyceriden gehalte. Daarnaast zijn ze goed voor het gezichtsvermogen en hersenen.

Fysker omega afkomst verse vis
Fysker omega triglyceriden

Volledig spectrum omega soorten

De visolie van Fysker bevat het volledige Omega spectrum en bevat Omega 3, 6 en 9 vetzuren.

Fysker omega totox waarde

Lage TOTOX-waarde

Fysker omega heeft een lage oxidatie van vetzuren, gebaseerd op de perioxidatie- en anasidine waarden. Dus hoe lager deze waarde, hoe verser het product!

Fysker omega afkomst

Natuurlijk en onbewerkt

Fysker omega is – in tegenstelling tot andere visolies – onbewerkt. Zonder distilleren, fractioneren, toevoegingen en andere processen. Natuurlijk op zijn best!