Calcium is een belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon. Het draagt bij aan het behoud van sterke botten en is goed voor de spieren. Daarnaast draagt het bij aan de normale werking van zenuwen en bevordert het de energiestofwisseling. 

Fysker calciumtabs zijn 100% natuurlijk, rechtstreeks traceerbaar naar de bron. Omdat verse zalm uit de Noorse fjorden van nature vol calcium en fosfor zit, heeft het géén toevoegingen nodig. Daarom is Fysker onbehandeld, onverhit en zonder toegevoegde suikers. Dat is natuurlijke kracht, direct uit de zee!

  • Zonder toevoegingen: puur calcium
  • Een natuurlijke bron van collageen en fosfor
  • Calcium in zeer goed opneembare deeltjes: microkristallijne hydroxypatiete
  • Biedt groei en toename van de botcellen osteoclasten en osteoblasten
  • Aangetoonde toename in botdichtheid en -massa
  • Perfect voor preventief gebruik

Geen toevoegingen

Fysker calciumtabs bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Het is een puur natuurlijk product dat rechtstreeks traceerbaar is naar de bron. Verse zalm is de perfecte bron voor calcium en fosfor. Toevoegingen zijn niet nodig!

Natuurlijke bron van collageen

Fysker calciumtabs zijn een natuurlijke bron van viscollageen. Onze tabs bestaan voor 24% uit dit rijke eiwit. Collageen helpt je huid, haar en nagels te versterken.

Groei en toename van osteoclasten en osteoblasten

Deze botcellen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van je botten. Zij hebben directe invloed op het op- en afbreken van je botten. Het is belangrijk om hierin een goed evenwicht te bewaren. Fysker helpt hierbij!